Overlay

Beiratkozás a Montage Dance Center TánCentrum moderntánc tanszakára – 2019/2020. tanév

MINDEN AMI TÁNC!
Ha kezdő vagy, mi bevezetünk a tánc világába. Ha már több éve táncolsz, és keresed az utad egy haladó jó csapatban, akkor itt a helyed! Ne érezd magad túlkorosnak, vagy túl fiatalnak,hisz az óvodásoktól kezdve a felnőtt, sőt senior táncosokat is várjuk meglévő csoportjainkban. Csatlakozhatsz művészeti iskolatagunkként, vagy anélkül is.

Mit is tanulhatsz? fegyelmet, kitartást, testtudatot, és persze mindenből egy kicsit, legyen szó hip hopról, klasszikus balettról, kortárs táncokról, jazz balettról vagy éppen képesség fejlesztő gyermek táncos gimnasztikáról. 

Az óráink 1 illetve 1,5 órások,hetente általában 2x, egy hatalmas 200nm.es táncteremben, ahol egy alapozó kondicionáló technikai tréninggel kezdünk, majd a tanult lépéseket térben is alkalmazzuk, és természetesen a korona minden órán a koreográfia, melyből év elején egyszerűbb rövidebb trenírozókat kaptok, júniusra viszont a Nagyszínház színpadán mutatkoznak meg csoportjaink 2-2 számmal, kosztümökkel—szóval jó lesz a buli 🙂

Ha felkeltettük érdeklődésedet, ne hagyj ki minket. Lesznek aug 23, 29.én ingyenes bemutató óráink 1/2 6-1/2 7 ig, de egész szeptemberben is mindig bekukucskálhattok az óráinkra, és kipróbálhattok minket. Ekkor be is íratkozhattok! Tandíjaink pénztárcabarátak!

GYERTEK EL, VÁRUNK SZERETETTEL BENNETEKET!

 

Beiratkozási lapot ide kattintva töltheted le:

Jelentkezési lap 2019

Moderntánc tanszak (Kovácsné Dr. Inczédy Anita csoportjai): Szeged, Festő utca 6.

Nyílt órák és beiratkozás: Augusztus 23. és 29. 17:30-18:30 Festő u.6., továbbá szeptember folyamán délutánonként ugyanitt, bővebben érdeklődj a megadott telefonszámon.  

Részletek hamarosan a www.tancszeged.hu oldalon.

Tanított stílusok: modern tánc, jazz balett,art jazz, hammadi,  kortárs,hip hop, funky, musical, óvodás képességfejlesztő moderntánc

Várjuk 3 éves kortól egészen felnőtt korosztályig kezdőtől haladó szintekig működő, jó hangulatú óráinkra az igényes táncot kedvelőket 200m2- es tükrös, Festő utcai tánctermünkben!

Bővebb  információ Kovácsné dr. Inczédy Anitánál  06 20 3367619   inczedya@t-online.hu

Scroll Up