Overlay

Mi alapján döntjük el, hogy a tánciskolába jelentkező melyik tánccsoportba kerüljön?

A tánciskolánkba különböző korosztályú gyermekek és felnőttek jelentkeznek.

Mi alapján döntjük el, hogy a tánciskolába jelentkező melyik tánccsoportba kerüljön?

Nemcsak a kor számít, és az előzetesen tánccal eltöltött évek, mert ez nem ad pontos képet, hanem szeretjük mindig az adott jelentkezőt behívni valamely csoportos órára, és ott felmérjük a képességeit, és ez alapján együttesen eldöntjük, melyik a legmegfelelőbb választás számára.  

Előfordul néha, hogy kevés előképzettséggel, de nagyon jó mozgáskoordinációval rendelkezik valaki, így rögtön bizalmat kap egy egy középhaladóbb csapatba.

Gyakorlatban viszont az eltöltött évek nem mindig állnak egyen arányban a tudással, illetve még a kor sem mindig releváns, mert néha egy két 12-13 éves tanuló eléri a 170 cm.-t is, is jóval komolyabb kortársainál, vagy épp az ellenkezője, hogy 14 évesen még apróbb vékony termetű.

Természetesen ez mind mind befolyásolja a döntést, és szerencsére mivel nagyon sok csoportunk működik, mindenféle szinten és korosztályban, így nem szokott problémát okozni a választás, és mindenki elégedett.


Amennyiben szeretnél valamely tánccsoportunkba bekapcsolódni, keresd Dr. Inczédy Anitát, a tanszakunk vezetőjét az elérhetőségünkön: ELÉRHETŐSÉGEK

Scroll Up