Overlay

Gyakori kérdések

Mit is takarnak a modern táncok?
  •     Röviden ez egy gyűjtő fogalom, amibe beletartozik rengeteg táncstílus: jazz balett, kortárs, art jazz, modern balett, limon, graham, mettox,hip hop, free style , musical, stb…
Miért érdemes hozzánk járni?
  •     Mivel nagyon komplex a képzésünk, ezért a tánc olyan széles spektrumával tudjuk megismertetni a tanulókat, olyan biztos alapokat kapnak, amiket a későbbiekben nagyszerűen hasznosíthatnak. Diákjaink nagyon jó eséllyel indulnak  a Táncművészeti Főikolai, vagy gimnáziumi tanulmányoknál, szakmaként nagyon sokan választanak mozgással kapcsolatos, illetve táncos, tánctanári foglalkozásokat. Aki pedig nem marad ezen a vonalon, azok is a mindennapi életben nap mint nap hasznosítják az elsajátított esztétikus mozgást, szép tartást, önbizalmat, megjelenést, továbbá a csapatmunka miatt kiváló közösségépítő hatása is van, és a tanulásban is sokkal eredményesebbek diákjaink a többieknél a tánc jótékony idegrendszerre gyakorolt hatása miatt.
Mit nyújtunk?
  • Heti 2 alkalommal rendszeres tánc foglalkozásokat kezdőtől a profi szintig, 2-3 éves kortól egészen az idősebb korosztályokig.  Rendszeresen járunk fellépésekre, versenyekre. Minden évben a Szegedi Nemzeti Színházban rendezzük meg nagy sikerrel nagyszabású zárógálánkat.
Kinek ajánljuk, továbblépési lehetőségek?
  • Alkalmi hobbi kedvelőknek is működnek csoportjaink, tipegőktől egészen a lelkes szülőkig, mamákig. Léteznek amatőr tánckedvelő csoportjaink, ahol nem cél a profizmus, egyszerűen csak a zene, hangulat,  esztétikus táncos mozgás, koreográfiák betanulása a cél, ami mindenkit feltölt pozitív energiákkal, és nem mellesleg karcsúsító tonizáló hatás sem elvetendő.  Komolyabb szinten iskolánk tagja a TánCentrum Alapfokú Művészeti Iskola és Művészeti Szakgimnáziumnak, így művészeti képzésünkre is várják professzionális oktatóink a tanulókat, ahonnan továbbtanulási lehetőség nyílik művészeti gimnáziumba, vagy a táncművészeti egyetemre.
 
Az felsorolt összes táncstílust tanulják?
  • Az órák szervesen jazz balett és balett alapokra épülnek. A táncstílusok a koreográfiáknál illetve stílusgyakorlatoknál kerülnek elő, melyek függnek a korosztályi, képzés szinti és  a csoport érdeklődési körétől, a legnépszerűbb stílusból választjuk mindig az adott koreográfia stílusát.
Hol tartjuk az órákat és mikor?
  • Jelenleg a Festő u 6 szám alatti 200m2-es termünkben Szegeden vagyunk megtalálhatóak. Óráink túlnyomó részben délutáni, esti elfoglaltságokat jelentenek. A hét minden napján működnek csoportjaink, általában mindenki megtalálja a megfelelőt.
 
Áraink, tandíjak, óra látogatási lehetőségek?
  • Havi tandíjjal dolgozunk, szeptembertől júniusig. Különbség van a művészeti és az amatőr képzésben részt vevők díjai között. A művészeti képzésünket térítési díj illetve megfelelő nyilatkozatok kitöltése és felvételi után lehet igénybe venni. Amatőr képzésünket is lehet havi díj ellenében igénybe venni. Lehetőség van 10 alkalmas bérlet vásárlására is. Az első alkalom mindenkinek ingyenes, óráinkra év közben is be lehet tekinteni.
Scroll Up