Overlay

A tánciskolai képzés után milyen lehetőségei vannak azoknak, akik táncos pályán képzelik el magukat?

A növendékeink minden évben általában két különböző koreográfiát tanulnak két különböző stílusban. A koreográfiák, stílusok változatosságával jobban fejlődhet a növendékeink tánctudása is.
A csoport tudásától függően nem ritka a 3-4 koreográfia betanítás is egy tánciskolai tanévben. 
A csoport érdeklődési körét, zenei ízlését, képességeit és igényeit is szem előtt tartjuk, mikor választunk.
 
 
A tánciskolai képzés után milyen lehetőségei vannak azoknak, akik táncos pályán képzelik el magukat, vajon itt ebben a tánciskolában milyen tánc alapokat tanulnak meg?
 
Dr. Inczédy Anitát, a tánciskolánk vezetőjét kérdeztük erről:
 
Olyan alapokat igyekszünk adni a gyerekeknek , hogy bármely műfajban menjenek is tovább, mindenképpen az előnyeit érezzék.
Gondolok itt pl a színészetre, vagy speciálisabban az egyik táncművészeti ágban való elmélyülésre pl  klasszikus balett, vagy társastánc, néptánc, mindenütt nagyon jó visszajelzéseket kapunk, és a legjobbak közé lépnek rögtön tanítványaink.
Büszkeséggel tölt el minket, hogy az Állami Balettintézetbe, a Táncművészeti Egyetemre illetve kisebbeknél a táncművészeti szakgimnáziumokba is sikeresen nyernek felvételt tanítványaink, és nagyon sokan választják élethivatásnak is a későbbiekben a tánctanári pályát, vagy ehhez kapcsolódóan pl. az aerobic edzői létformát.
 
A képen pár korábbi tanítványunkat láthatjátok, akikre pályájuk során hasznosíthatták a nálunk tanultakat.
 
A képeken Guti Gerda: aki az Állami Balettintézetben végzett ,és azóta is külföldi szerződèseket kap.
Barta Viktória, aki mind külföldi körökben ismert hip hop vezető és pontozóbíró, illetve Magyarországon sikeres színházi koreográfus (Fame,stb) ,szintén a táncművészeti főiskolán végzett.
Török Ildikó,szintén MTF -en végzett, illetve szerepelt a televízió megatánc műsorában is sikeresen.
Nemes Roland, aki a Szegedi Nemzeti Színház táncosa, koreográfusa.
Takács Andrea és Takács Noémi,akik Budapesten Dózsában tánc szakon folytatták tanulmányaikat,majd dolgoztak a Ripper fivérekkel, és jelenleg a Bp.i légtornász egyesületnél számos grandiózus produkcióban szerepelnek napi szinten tv.ben és rendezvényeken.
 
Amennyiben további kérdésed van, keresd Dr. Inczédy Anitát, a tanszakunk vezetőjét az elérhetőségünkön: ELÉRHETŐSÉGEK
Scroll Up